Politica de confidentialitate

Ne angajăm să luăm toate măsurile rezonabile ca toate informațiile cu caracter personal furnizate în www.kerismith.ro  să fie colectate și procesate fără a fi  făcute cunoscute unor terți, asigurandu-se păstrarea în siguranță și confidențialitatea acestora, în conformitate cu Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 (modificată prin Legea nr. 102/2005, Legea nr. 278/2007, Legea nr. 141/2010, precum si cu toate modificările ulterioare) din România privind protecţia persoanelor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

www.kerismith.ro  folosește informațiile dvs. personale doar pentru scopul propus de acest site. Este posibil ca aceste date să fie utilizate și în scop statistic, dar fără ca aceste date să identifice o persoană.

Nici o informație cu caracter personal nu va fi stocată în cookie-urile utilizate de site-ul www.kerismith.ro.

Orice modicare a prezentei declarații de confidențialitate vă va fi adusă la cunoștință și de aceea vă rugăm să verificați politica de confidențialitate ori de câte ori vizitați acest site.

Nu ezitati să puneți întrebări sau să semnalați orice încălcare a prezentei declarații trimițând un mail administratorului site-ului www.kerismith.ro, la adresa office@kerismith.ro. Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a remedia orice problemă.