JURNALUL MEU TRASNIT PENTRU VACANTA

Bestseller-ul internațional JURNALUL MEU TRĂSNIT (Wreck This Journal) al faimoasei artiste și autoare Keri Smith continuă în România cu JURNALUL MEU TRĂSNIT PENTRU VACANȚĂ! Te poți bucura de el pe toată perioada vacanțelor și călătoriilor, oriunde te-ai afla în lume! Conține provocări noi, pentru aer liber, dar și multe activități preferate din jurnalul anterior. Ieși din casă! – este timpul să pornești într-o nouă aventură și să umpli paginile jurnalului cu tot felul de obiecte trăsnite, să desenezi, să mâzgălești și să distrugi paginile, dar nu oricum, ci într-un mod creativ. Nu uita motto-ul lui Keri Smith: A CREA ÎNSEAMNĂ A DISTRUGE.

De oriunde ai începe și oriunde te-ai opri, această carte îți oferă mereu ceva interesant de făcut. Este o explorare a însăși creativității.

(Buffalo News)

Keri Smith este o binecunoscută artistă conceptuală canadiană, autoarea a numeroase bestseller-uri despre creativitate: Wreck This Journal/ Jurnalul meu trăsnit, This Is Not a Book/ Aceasta nu este o carte, How to Be an Explorer of the World/ Cum să fii un explorator al lumii, Mess / Manualul accidentelor și greșelilor, Finish This Book / Termină această carte și multe altele – cărți apărute în românește la Editura Paralela 45. Keri Smith își încurajează cititorii să se angajeze într-un proces activ de distrugere a cărților: îi invită să găurească paginile, să le păteze cu tot felul de substanțe, sucuri, cafea, să le acopere de pământ sau să le ude cu picături de ploaie… și multe alte sugestii trăsnite. Grație sensibilității unice a autoarei, fiecare dintre noi descoperă o artă nouă și o metodă unică de a aborda scrierea unui jurnal și de a uita de angoasa paginii albe, angajându-se într-un proces cu totul creativ.